Selecteer een pagina

SACHEM

Oktober 2, 2019 | Zaltbommel

 

SACHEM ontwikkelt en produceert producten die moeilijke, unieke uitdagingen in verschillende bedrijfstakken oplossen.

Cultuur, leiderschap en het toepassen van BBT’s.

Van Voordenpark 15, 5301 KP Zaltbommel

Diverse lezingen en presentaties van de chemische keten met theorie en tevens in het in de praktijk gaan bekijken. Zoals Risk based inspections en CUI. Met tevens een presentatie over leiderschap in de chemie. Op een interactieve en humoristische wijze gaat Petronel Bijlsma samen met de deelnemers anders kijken naar hun organisaties aan de hand van de door haar ontwikkelde metafoor ‘damland (land van de werkorganisatie met gemiddelde lengte dienstverband van 20-40 jaar) en schaakland (land van leiders en staf met gemiddelde lengtes dienstverband van 3-5 jaar). We kijken naar de onderliggende waarden, belangen, doelen, beelden over elkaar, maar ook wie er echt leidt in een organisatie., De formele of de informele leiders? En wat doen we met deze kennis? Ontken je het of maak je er gebruik van?  Meld je nu aan.

Chemie on Tour is mede mogelijk gemaakt dankzij een Safetydeal met de overheid. Gratis voor medewerkers werkzaam bij bedrijven welke aangesloten zijn bij de volgende brancheverenigingen: VNO-NCW, VNCI, VNPI, VOTOB, VHCP, VVVF, VvA, VNCW, Binnenvaart Logistiek NL, Velin, World Class Maintenance, Vereniging Afvalbedrijven, NVDO, VOMI, NVVK en SSVV.

*Gratis voor medewerkers werkzaam bij bedrijven  welke aangesloten zijn bij de volgende brancheverenigingen: VNO-NCW, VNCI, VNPI, VOTOB, VHCP, VVVF, VvA, VNCW, Binnenvaart Logistiek NL, Velin, World Class Maintenance, Vereniging Afvalbedrijven, NVDO, VOMI, NVVK en SSVV.

HET PROGRAMMA

Oktober 2, 2019

09:30 am
10:00 am
Ontvangst op locatie
Programma volgt binnenkort
Sachem locatie

Ook een tour op uw locatie?

Een tournee langs meerdere chemische locaties gaat de sector de mogelijkheid geven om op locatie kennis en ervaringen uit te wisselen. Leer van elkaars werkplek.

De volgende tour kan bij u zijn! Organiseer een kennisrijke dag.

5 + 13 =